Mail:
mail@maartenlodewijk.nl

Telefoon:
+31 6 34 82 68 52

Bekijk mijn CV

Ik ben Maarten: een ontwerper en onderzoeker op het gebied van Human-Computer Interaction, en alumnus van het Master of Science programma Media Technology aan de Universiteit Leiden.

Mijn scherp analyserend vermogen, nieuwsgierigheid en creativiteit zijn mijn typische kenmerken. Ik zoek graag naar nieuwe manieren om de interactie tussen mens en computer te faciliteren. Daarbij heb ik een passie voor hoe deze interactie ingezet kan worden om kennis, attitude en gedrag van de mens te sturen.

Internal Investigation Game

In opdracht van het Practicing Law Institute (PLI) uit de VS werkte ik bij RANJ aan de Internal Investigation Game: een serious game waarin spelers als medewerkers van een fictief advocatenkantoor een intern onderzoek moeten plannen en uitvoeren. Het doel hierbij was om spelers op een uitdagende manier te leren hoe ze moeten omgaan met de juridische vaardigheden die hierbij komen kijken.

Bij RANJ werkte ik aan de productie van de pilot versie van deze game, waarbij ik onder andere bezig was met scripts, het bouwen van de game in RANJ’s eigen story engine, usability en quality assurance.