Mail:
mail@maartenlodewijk.nl

Telefoon:
+31 6 34 82 68 52

Bekijk mijn CV

Ik ben Maarten: een ontwerper en onderzoeker op het gebied van Human-Computer Interaction, en alumnus van het Master of Science programma Media Technology aan de Universiteit Leiden.

Mijn scherp analyserend vermogen, nieuwsgierigheid en creativiteit zijn mijn typische kenmerken. Ik zoek graag naar nieuwe manieren om de interactie tussen mens en computer te faciliteren. Daarbij heb ik een passie voor hoe deze interactie ingezet kan worden om kennis, attitude en gedrag van de mens te sturen.

Stichting Matchis

Bij Stichting Matchis, het Nederlands Centrum voor Stamceldonoren (tot 2016 nog Europdonor) werk ik als mediadesigner en werk ik ook mee aan marketingprojecten en het onderhouden van de donorcontacten.

Ik was o.a. verantwoordelijk voor het implementeren van een nieuwe huisstijl (briefpapier, office templates, social media, email templates, promotiemateriaal), het ontwerpen van de jaarverslagen van 2014 en 2015 en die van de zusterorganisatie BMDW, en heb ik ook meegewerkt aan het bedenken en ontwikkelen van meerdere marketingcampagnes. Hieronder een kleine selectie van de in totaal 40 projecten waar ik aan heb gewerkt.